Patisserie


Πάστες, παστάκια, τάρτες…
Όλα περνούν από το εργαστήριό μας φυσικά!
Όσο για την τάρτα, μια συμβουλή στον ανταγωνισμό!
Δεν χρειάζεται να ψάχνετε το μυστικό της επιτυχίας της, σας το λέμε δημόσια…
Σημειώστε: Φτιάχνουμε μόνοι μας το μπισκότο, το βούτυρο μας είναι πάντα φρέσκο, η κρέμα που χρησιμοποιούμε είναι με βανίλια Μαδαγασκάρης, οι φράουλες επιλέγονται βάσει ποιότητας και όχι τιμής.
Α, και βάζουμε και πολλή αγάπη μέσα! Αυτό το τελευταίο πάντα πιάνει…